Kledingruilcafé

Ter voorkoming van verdere verspreiding van het corona virus wordt het Kledingruil Café van 4 april a.s. afgelast. Zodra een nieuwe datum bekend is wordt dat op deze website aangekondigd. Bezoekers en relaties van de organisatoren van het Kledingruil Café worden ook separaat door hen geïnformeerd.

Het kledingruilcafé wordt gehouden in het sfeervolle gebouw van de Buurtvereniging Overveen, Vrijburglaan 17 Overveen en vindt plaats op een nog nader aan te kondigen moment in het (voor)jaar. In het najaar is het Kledingruil Café op 26 september. Klik hier voor meer informatie over ons kledingruilcafé. Alvast geïnteresseerd in onze poster voor die dag? Komt u per auto dan graag parkeren op het parkeerterrein(tje) aan de Willem de Zwijgerlaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *