De Vereniging

Vereniging DuurzaamOverveen is een groeiend netwerk van bewoners die zich willen inzetten voor het verduurzamen van ons mooie dorp. We hopen dat steeds meer Overveners mee gaan doen, lid worden van de vereniging en met ideeën komen. Ons motto: samen bereiken we meer en leren we elkaar (beter) kennen. Dat geeft energie en inspiratie voor nieuwe ideeën en activiteiten. De eerste activiteit van DuurzaamOverveen is geweest het organiseren van een gezamenlijke inkoopactie van zonnepanelen voor op uw eigen dak.  Waarom DuurzaamOverveen?

DuurzaamOverveen is een vereniging, een vereniging met een bestuur en met leden.
Het bestuur wordt gevormd door Carlinde Adriaanse (voorzitter), Maaike Brouwer (secretaris) en Elly Klaassen (penningmeester). Momenteel telt DuurzaamOverveen 35 leden.

Onder “Het Team” stellen  bestuursleden en de ondersteuner zichzelf voor.